Samenwerking met Puur Nordic

Puur Nordic is een nieuw bedrijf dat zich graag wil uitbreiden en al de hoogste kwaliteit producten op de markt brengen in de Benelux.

We hebben heel doordacht gekozen voor de beste en hoogste kwaliteit producten/merken vanuit Scandinavië en wij zijn van mening dat we de beste producten hebben die er beschikbaar zijn. Wij hebben de exclusieve invoerrechten voor al de producten.

Onze doelstelling voor 2019 is om meer resellers aan boord te krijgen, dus als je geïnteresseerd bent om meer producten toe te voegen aan je producten lijn aarzel dan niet om ons een bericht te sturen dan kunnen we de samenwerking gunstig maken voor beide partijen.

Cadeaupakketten voor bedrijven

Bent u opzoek naar leuke cadeaupakketten met gezonde producten voor uw bedrijf?

We hebben al een aantal samenwerkingen met bedrijven, deze bedrijven zijn zeer tevreden over de cadeaupakketten die wij leveren. We staan open voor suggesties en maken de pakketten naar uw wens. Je kan ook losse producten bestellen en u eigen pakket samenstellen.

Bent uw een personal trainer of een voedingscoach en op zoek naar hoge kwaliteit supplementen voor je klanten en tegelijkertijd er wat aan verdienen?

We werken samen met meerdere personal trainers en voedingscoaches die het beste willen voor hun klanten. Zij hebben voor ons gekozen omdat wij de allerhoogste kwaliteit producten aanbieden.

Hier hebben uw klanten voordeel van maar ook jijzelf, dit komt doordat zij de beste producten krijgen die er op de markt te verkrijgen zijn en u een extra inkomen hebt.

Bent u geïnteresseerd stuur ons een bericht dan kunnen we een mooie deal sluiten.

Sport team, bedrijf of een andere organisatie?

Bent uw opzoek naar pure en gezonde producten die u kant aanbieden aan uw spelers/ werknemers om hun inzet te boosten of hun productie of simpelweg om ze gewoon te bedanken voor hun harde werk, dan zal u zeker onze producten willen toevoegen aan uw producten lijn.

We hebben een ruime selectie van gezondheidsproducten die helpen om de beste prestaties te halen en je doel te behalen, of je nou op het sportveld staat, in een kantoor of op de bouwplaats.

Puur Nordic is officieel importer voor volgende merken uit Scandinavie: Puhdistamo, Foodin, Puhdas Plus, Ambronite, Green Finns, Puhdas Plus , Nordic Hennep Farm en Arctic Warriors.

 

Voor vragen of interesse, neem dan contact met ons op: info@puurnordic.com

Wij staan altijd open voor ideeën of suggesties!