Chaga in Nederland te koop ?

Chaga in Nederland te koop?

Chaga is verkrijgbaar in Nederland. Wij leveren de meest pure Chaga van de hoogste kwaliteit, welke gemakkelijk te bestellen is via onze webshop.

Groeit Chaga ook in Nederland?

Chaga komt ook voor in Nederland maar is erg schaars en niet krachtig zoals je die van ons gewent bent. Wij importeren Chaga uit lapland waar de meest pure Chaga groeit van de hoogste kwaliteit die er maar te vinden is. Chaga wordt met de hand geplukt. Chaga is een zwam die groeit op een berkenboom.

Waar groeit Chaga precies?

Chaga groeit van binnenuit de boom naar buiten, de omstandigheden voor de boom om Chaga te ontwikkelen moeten precies goed zijn. Het is veel te vinden in koude, vochtige gebieden. 

Wanneer Chaga met respect voor de boom geoogst wordt, groeit het met een paar jaar weer aan. Helaas zijn er veel mensen die de Chaga uit de boom hakken en de boom daardoor dusdanig beschadigen dat hij sterft. Wij oogsten alleen het buitenste deel van Chaga en laten de rest zitten zodat de boom er geen schade van ondervindt en het weer aan kan groeien voor een nieuwe oogst.

 

Chaga van Puur Nordic

Chaga van Puur Nordic is beste natuurlijke Chaga die te koop is. Ons streven is alles steeds wat beter te doen, zodat we zeker kunnen zijn van de superioriteit van ons product. Ons Chaga komt uit Finland en is hand geplukt in de natuur van pure Scandinavische Lapland.  Daarmee kunnen wij ons onderscheiden ten aanzien van andere product kopieën.

 

Naast de compromisloze kwaliteit van het Chaga Extract product besteden we ook veel aandacht aan productietechnische facetten. Voor ons bestaat kwaliteit niet slechts uit schone meetresultaten, maar voor een groot deel ook uit het vinden van de best mogelijke, ethische en echte kwaliteit. Altijd!

 

Chaga Paddenstoel producten heeft ook diverse prijzen gewonnen in Scandinavië , zoals Finland Superfood van het jaar. 

 

Chaga is makkelijk in gebruik! 

Voeg de poeder toe aan warm water ( Chaga Thee )  smoothies, yoghurt, shakes, pap of gebruik het als ingrediënt tijdens het bakken.

 

Bestel Nu:

 

  

Extra 5% Korting Code: blog5

social position

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *